My best friend


Dit is onze vriend Didier die te maken heeft met de verschrikkelijke ziekte "pancreas kanker"

 

Vorige zomer zijn we nog samen naar een zomerbar geweest en daarna hebben we lekkere tapas namiddag gedaan. Daar was hij zo van aan het genieten.

 

Daarna is hij nog naar de trouw van onze zoon geweest en dan was Didier echt super goed en genoot hij alweer van een leuke dag. Waar wijzelf ok van genoten om onze vriend zo te zien. En we duimen dat dit zo mocht blijven verdere gaan.

 

In het kerstverlof zijn we nog eens samen met het gezin op bezoek geweest en toen zagen we al hoe zwak hij geworden was, maar ook hoe hij vechte om alles nog rond te krijgen. Onze kinderen hadden het ook lastig maar ik denk dat we er goed aandeden om hem zo nog eens te zien voor hun, maar Mabel had het hier toch wel lastig mee en nu nog.

 

14 dagen terug hebben we nog samen gedineerd met de vrienden en dit was zwaar emotioneel. En toen voelden we al hoe verzwakt onze Didier was en beseft hijzelf ook al dat het niet lang meer zou duren. En hij begon zijn afscheidsronde te doen. Hoe zwaar dit ook moet zijn het is echt verschrikkelijk. Hij vertelde mij wat er allemaal ging gebeuren tijden zijn uitvaart, de liedjes enz.. 

 

En dit is ons lied van Disturbed "the sound of silence". wil je het horen klik hier >>>

 

Zaterdag 28/1/2023 waren we met onze goede vriend Didier aan het videochatten, en dan vroeg hij aan ons Amy of zij eens zijn baard wou trimmen en scheren. Want dit stond nog op zijn wishlist. Op zondag 29/1/2023 zijn we naar onze vriend geweest om hem eens goed te laten genieten. Ik ben zo fier op mijn dochter Amy dat ze dit wou doen, en ze deed het met heel veel liefde en respect naar Didier toe.

En ik zag dat mijne maat hiervan echt aan het genieten was, het deed hem zo een deugd.

 

Zondagavond zijn we gaan eten omdat we geen zin hadden om te koken en ons hoofd er ook niet naar stond. We hebben daar dan ons verhaal gedaan van ons goede vriend. Maar de tranen konden we niet meer tegen houden. Gelukkig waren we bij goede vrienden die het begrepen.

 

Ik kan iedereen de goede raad geven:

Stel niet uit wat je vandaag kan doen of betekenen want morgen kan het te laat zijn, geniet van het leven en draag zorg voor elkaar. Wees er voor elkaar het hoef niet veel en lang te zijn je aanwezigheid is soms goud waard.

 

We love you for ever "MY FRIEND"